Zoektocht naar een goede glazenwasser in Utrecht

9 oktober 2019

Ik ben sinds een aantal weken de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. De ramen van mijn bedrijfspand wilde ik graag mooi schoon houden en daarom ging ik ook op het internet op zoek naar glazenwasser Utrecht om een goede glazenwasser bij mij in de buurt te vinden. 

Zeer veel glazenwassers in Utrecht 

Toen ik op het internet op zoek ging naar glazenwasser Utrecht kreeg ik zeer veel zoekresultaten van zeer veel verschillende glazenwassers in Utrecht. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Clarity Cleaning mij het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie die mij erg aansprak. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf erg snel maar zeer grondig te werk gaat. Ook staan het aantal projecten dat het bedrijf heeft gehad op de website. Ook zijn op het internet erg veel positieve reviews van voorgaande klanten te vinden. Dit sprak mij allemaal erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

schoonmaak

Zeer tevreden over de schoonmaak van Clarity Cleaning 

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen. Ik kon ook al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hebben we het gehad over het werk dat er verricht moest worden en wat het bedrijf aan te bieden heeft. Na het gesprek besloot ik om Clarity Cleaning in te huren voor het schoonmaken van de ramen van mijn bedrijfspand. Dit is nu een aantal keer gebeurd en ik ben super tevreden over de snelle en goede schoonmaak.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.