Wat zijn de populairste schakelmateriaal merken [2020]

3 februari 2020

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten schakelmateriaal merken op de markt gebracht. De bekendste merken komen voornamelijk uit Duitsland vandaag. Daarnaast zijn er ook nog veel huismerken van bekende doe het zelf zaken. Maar wat zijn nu de populairste schakelmateriaal merken en wat maakt deze merken nu zo populair. Aangezien er vast al meer artikelen geschreven zijn is dit een speciale 2020 editie! Lees gerust verder om meer te weten te komen over deze merken.

Gira

Het merk Gira is tijdloos en modern en staat garant voor kwaliteit. Dit merk vindt het belangrijk dat de consument voldoende keuze heeft en dat valt te zien aan het gigantische assortiment. Van schakelaars tot aan afdekramen, je kan het zo gek niet verzinnen of Gira heeft het. Dit Duitse merk is één van de grootste spelers in de markt.

Busch Jaeger

De absolute smaakmaker van dit moment is Busch jaeger. De marktleider is ook van Duitse komaf en kent net als Gira een ruim assortiment. Dat kan ook niet anders als martkleider. De prachtige vormen van de contactdozen zorgen ervoor dat jouw huis een moderne uitstraling krijgt. Busch Jaeger biedt een compleet installatieprogramma met schakelaars, wandcontactdozen enzovoorts. Daarnaast kan je heel eenvoudig naar een ander programma overschakelen.

Niko

Een andere grote speler is Niko. Het Niko Home Control systeem heeft meerdere prijzen gewonnen. Hierdoor weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Of je nu de verwarming of lichten (via Hue) wilt controleren, je kan het allemaal. Niko is ook voornamelijk dankzij het bekende Niko Home Control.

Jung

De Duitsers weten wel wat kwaliteit is. Ook Jung schakelmateriaal komt uit Duitsland. Bij Jung staat de ervaring van de consument voorop. Ze nemen je graag mee in de wondere wereld van Smart Home en brengen je graag op ideeën. Dit stukje klantenservice maakt ze uniek in de markt.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.