Vierkante lichtkoepels van lichtkoepels.info

1 min read
Lichtkoepels.info

Voor ieder woning is de lichtinval er bepalend voor onder andere de sfeer en de gezelligheid. Er wilt immers niemand in een te donkere woning leven, dit is namelijk niet gezond. Echter is het zo dat een groot deel van de mensen in Nederland onvoldoende rekening houdt met de belichting in hun woning. Dit is erg zonde, zeker omdat het zo gemakkelijk verbeterd kan worden. Je kunt de hoeveelheid lichtinval namelijk verbeteren door een lichtkoepel van lichtkoepels.info. Zij zijn leverancier van lichtkoepels met allerlei verschillende maten, vormen en materialen. 

Lichtkoepels.info

Welke type lichtkoepel past bij mijn woning?

Als je op zoek bent naar meer daglicht in je woning, dan is een lichtkoepel een erg goede keuze. Echter zijn er veel varianten verkrijgbaar. Een van deze varianten is de vierkante lichtkoepel. De vierkante koepel zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het daglicht. Het gevolg hiervan is dat dit type lichtkoepel geschikt is voor het merendeel van de woningen. 

Lichtkoepels.info

Welk formaat lichtkoepel past bij mij?

Het formaat van je lichtkoepel is erg afhankelijk van je doeleinden. Wanneer je op zoek bent naar meer daglicht, dan is een vierkante lichtkoepel met piramidevormige wand iets voor jou. Door deze piramide vorm wordt het licht beter verdeeld. Daarnaast is het belangrijk om te beseffen dat de dagmaat van je lichtkoepel ook invloed heeft op de isolatiewaarde van je woning. Zorg er bij aanschaf van de grotere formaten voor dat je een dubbel of zelfs een driewandige polycarbonaat en acrylaat kiest.