Veiligheids-trainingen, ga daarvoor naar G4s

2 min read
Veiligheids-trainingen

Veiligheids-trainingen, deze kan je het beste bij G4S volgen. Dit bedrijf heeft zoveel Veiligheids-trainingenmogelijkheden op het gebied van veiligheid. Voor iedereen is wel een passende cursus of training te vinden. Kijk voor de mogelijkheden op hun website.

Onze baas heeft ervoor gekozen om een InCompany BHV cursus in te plannen. Deze duurt maar twee dagen en iedereen kan daaraan deelnemen. Geen enkele werknemer kan nu een smoes verzinnen om hier niet aan deel te hoeven nemen. Het is in de baas zijn tijd en ook nog op eigen locatie.

De reden dat onze baas hier zoveel eisen aan heeft gesteld is dat er onlangs een ongeval heeft plaats gevonden, die eigenlijk voorkomen had kunnen worden. Daarom is het belangrijk dat iedereen deel gaat nemen aan deze training.

Veiligheids-trainingen van basis tot herhalingstraining

Veiligheids-trainingenOp de dag van de Veiligheids-trainingen kwam een gespecialiseerde G4S instructeur naar ons bedrijf. Vanaf het begin tot het einde was deze training zeer interessant. Iedereen heeft hier veel geleerd en weet nu te helpen bij een ongeval. Ook als er een brand uit mocht breken, is duidelijk wat er gedaan moet worden. Al met al heeft deze training zeer veel dingen geleerd. Zelfs de mensen die deze cursus al eerder hebben gedaan, hebben weer veel dingen bijgeleerd. 

Ben jij ook nieuwsgierig geworden wat G4S voor jou kan betekenen? Kijk dan maar snel op hun website. Door hierheen te gaan ben ik een  E-learning BHV cursus tegen gekomen. Deze cursus kan je zowel thuis als op jouw werkplek volgen. Hiervoor is een speciale applicatie ontwikkeld die beschikbaar is voor zowel PC als voor IOS en Android apparaten. Op deze manier een cursus volgen was voor mij een geweldige oplossing. Het assortiment aan veiligheidstrainingen zijn hier zo enorm, daar is het raadzaam om zelf op deze site te gaan kijken.

More Stories