Tips voor een ander thuis

2 min read

Ben je toe aan een ander interieur en kun je wel wat ideeën gebruiken voor hoe je dat aan moet pakken? Dan zijn hier een paar tips. Kijk om je heen naar wat je nog wel leuk vindt aan je oude vertrouwde spulletjes. Is het de kleur van de bank, de zonnige doorkijk van de gordijnen, of zijn het de lampen? Wat mag weg, wat moet blijven? Als je de plussen en minnen van je huis op een rijtje hebt gezet, zie je al snel wat er moet veranderen.

Wel doorzon, maar een strakkere uitstraling? Denk eens aan raamfolie. Wel een nette tafel, maar wil je af van het hoogpolige tafelkleed? Een tafelzeil met natuurlijke look kan ook voor een huiselijke uitstraling zorgen. Wel die bank maar een andere kleur? Een comfortabele plaid erover, voilà, je hebt weer een hippe bank. Een heel ander thuis!

Duurzaam en hip

Er zijn nog veel meer kleine accessoires, waarmee je jouw kamer weet om te toveren tot een heel ander thuis. Denk aan een paar gezellige kussens, vrolijke servetten. Of zorg voor een andere manier van opstaan, door de badkamer eens te voorzien van een vrolijke badmat en lekker zachte badhanddoeken. Kies je voor kwaliteit, dan kies je ook voor duurzaamheid. Een volgende ronde kun je dan besteden aan bijvoorbeeld het vernieuwen van de tuin.


Ook daar heb je al in een handomdraai het uiterlijk verfijnd met een set heerlijke lounge kussens. Heb je geen tuinbank, kijk dan eens of je aan pallets kunt komen. Er zijn speciale pallet kussens die je tuin een warm en hip allure geven. Op smaak gebied is er altijd voor iedereen wel wat wils: van strak antraciet, tot oase groen. De belangrijkste tip? Je vindt het allemaal bij de Superwoonwinkel. Mogen we straks even bij je binnen kijken?