Tevreden met mijn luchtbevochtiger

1 min read
luchtbevochtiger

Onlangs moest ik op zoek naar een luchtbevochtiger. De lucht op mijn slaapkamer is namelijk erg droog en ik word hierdoor regelmatig wakker met hoofdpijn. Een luchtbevochtiger zou de oplossing zijn en online kwam ik al snel terecht bij Shopvoorgezondheid.nl. Dankzij de duidelijke zoekfunctie kwam ik meteen terecht bij het Clean Air Optima CA-606 model en ik ben er erg tevreden over. De lucht wordt met dit toestel ook nog een keer gereinigd en aangezien ik verschillende huisdieren heb, komt dat goed van pas.

luchtbevochtiger

Aanrader

Ik heb de bestelling geplaatst en de volgende dag stond het apparaat al voor mijn deur. Sindsdien heb ik geen hoofdpijn meer in de ochtend en dus zou ik me geen beter toestel kunnen wensen. In de zomer kan ik het toestel koude lucht laten blazen en in de winter warme. De grote filter zorgt ervoor dat ik niet voortdurend water moet bijvullen. De filter één keer per maand reinigen is al voldoende, dus veel moet je er niet aan doen. Ik kan dit toestel aan iedereen aanbevelen die dezelfde problemen heeft als ik. Het werkt echt!