Sport fysiotherapie in Utrecht met een goede aanpak

1 min read
sport fysiotherapie in Utrecht

Wat ben ik blij dat ik onlangs een behandeling ben ondergaan voor sport fysiotherapie in Utrecht. Drie keer per week ‘s avonds ga ik samen met een vriendin hardlopen. Dit omdat bewegen heel gezond is en ik zo lekker sportief bezig ben. Ik merk aan mijn lichaam dat ik veel beter in mijn vel zit, sinds ik hard loop. Daarnaast is mijn conditie veel beter geworden en ben ik veel minder moe. Maar onlangs kreeg ik best wel last van mijn voet. Ik bleef er toch mee doorlopen, totdat het nog veel pijnlijker werd en ik er bijna niet meer op kon staan. 

sport fysiotherapie in Utrecht

 

 

 

Goed aanpak bij sport fysiotherapie in Utrecht

Een kennis gaf mij de tip om eens een afspraak te maken bij FCU. Dit is een fysio centrum waar goede therapeuten werken. Ik heb daar dan ook contact mee opgenomen en een afspraak gemaakt. De fysiotherapeut heeft goed naar mijn voet gekeken en mijn belastbaarheid beoordeeld. Daarop heeft hij een revalidatieplan opgesteld. Mijn voet had een blessure dat prima verholpen kon worden met goede aanpak. Ik kreeg spierversterkende oefeningen mee. Ook werd er gebruik gemaakt van een sporttape om de pijn wat te verlichten. De sport therapie in Utrecht heeft mij erg goed gedaan. Wil jij ook een goede behandeling voor een blessure? Neem dan vooral contact op met dit centrum.

More Stories