Seo pakketten in alle soorten en maten

26 januari 2018

Houd je een blog bij en vind je dat jouw werk best wat meer lezers mag trekken, dan zijn seo pakketten voor jou de oplossing. Het aanbod van deze pakketten is heel divers. Je kunt er enorm mee geholpen worden, maar ook in de vergetelheid verdwijnen. Er zijn aanbieders met snelle links die massaal geplaatst worden en helaas even zo snel hun werkzaamheid verliezen, maar er zijn ook leveranciers van oersterke links die op een goed doordachte wijze zijn opgesteld op plekken die er online toe doen.

Zoekmachineoptimalisatie

Seo staat voor search engine optimization. Kort gezegd betekent dit het zo goed mogelijk laten functioneren van je internetpagina door de vindbaarheid te optimaliseren. Dit kan op verschillende manieren. Linkbuilding is er één van. Mensen die op internet aan het surfen zijn en de gewenste zoekwoorden in Google intikken, krijgen een lange lijst met zoekresultaten te zien en zijn het turen naar al die lettertjes na de derde rij met internetpagina’s vaak al beu. Conclusie: als je pagina niet ver genoeg bovenaan staat, wordt hij niet door de grote massa bereikt. Dat is natuurlijk zonde. Gelukkig zijn er allerlei manieren om hier verandering in te brengen.

Social media: de plek waar je moet zijn

Je kunt mensen vragen je blog te liken en te delen op Facebook. Met een beetje geluk breiden de likes en shares zich als een olievlek uit en heb je er een aantal lezers bij die je blijven volgen mits je blog de moeite waard is. Je kunt hem ook zelf opnieuw delen, maar dat gaat op den duur tegen je werken.

En toen waren er seo pakketten

Wil je dat je blog de roem krijgt die hij verdient, dan kun je verder gaan dan Facebook en Instagram wat betreft het promoten van je site. Je zou dan eens kunnen uitzoeken of het loont om een seo pakket te kopen. Zoek dan wel een goede leverancier, die gericht is op duurzaamheid en je niet opzadelt met een eendagsvlieg die weg zoemt en je achterlaat met de puinhoop.

Eendagsvlieg

Ben je onverhoopt verleid door die schreeuwerige mail waarin een aantrekkelijk aanbod van duizenden links voor een zacht prijsje je toe lachte, dan lach je na een tijdje als een boer met kiespijn. Je blog kwam even wat hoger te staan in Google maar lijkt nu onbereikbaarder dan ooit. Dit komt doordat de zoekmachines heel bedreven zijn geworden in het herkennen van kunstmatige patronen. Ze treden hard op tegen sites die zich door middel van kunstmatige links ten koste van anderen naar een toppositie hebben gewerkt. Ga daarom altijd voor een bureau dat jouw links met zorg verwerkt in interessante teksten die uitnodigen tot doorklikken.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.