Samsung reparatie Den Bosch

11 november 2019

Op zoek naar een bedrijf die doet aan Samsung reparatie Den Bosch? Dan bent u bij Fixzone aan het juiste adres. Bij Fixzone gebruiken ze alleen de beste materialen voor uw reparatie. Fixzone heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het maken van telefoons. Ze repareren niet alleen uw scherm, maar ze kunnen ook uw home-button en uw batterij vervangen. Uw reparatie zal doorgaans binnen 30 minuten klaar zijn om opgehaald te worden. Ze geloven in hun reparaties en hierdoor krijgt u 90 dagen garantie op uw reparatie. En soms krijgt u de reparatie vergoed door uw verzekering. Wilt u weten of ze ook uw telefoon repareren? Neem dan contact op met een van de mensen van Fixzone en zij kunnen u vertellen of ze ook uw device repareren. Dus bent u op zoek naar een bedrijf die uw telefoon snel en zorgvuldig kan repareren? Neem dan een kijkje op de website van Fixzone.

iphone-11

Helemaal als nieuw

Ik heb mijn telefoon 3 weken geleden laten vallen op straat. Ik baalde hier echt van en ik wilde dat deze zo snel mogelijk gemaakt werd. Ik ben toen naar Fixzone in Den Bosch gegaan en hun hebben mijn telefoon meteen gerepareerd. Ik ben erg tevreden over de reparatie. Hij ziet er weer helemaal als nieuw uit. Ook was de reparatie snel geregeld en heb ik hem binnen een half uurtje al weer kunnen ophalen. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website of ze ook uw telefoon maken.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.