Rijbewijs in Nijmegen halen?

18 juni 2019

Op zoek naar een rijschool waar je je rijbewijs in Nijmegen kunt halen? Kies dan voor ANWB-verkeersschool Wesseldijk. Onze ANWB-rijschool biedt jou verschillende mogelijkheden om een autorijbewijs te halen. Zo krijg je bij ons een proefles, een persoonlijk lesadvies, een tussentijdse evaluatie, een lesgeldgarantie en een examengarantie. Onze vakkundige instructeurs geven jou gemotiveerd les, zodat jij snel dat felbegeerde papiertje haalt en de weg op kunt.

Rijbewijs in Nijmegen

Waarom je rijbewijs in Nijmegen halen bij Verkeersschool Wesseldijk?

Er zijn diverse redenen om je rijbewijs in Nijmegen bij ons te halen. Zo heeft onze rijschool het hoogste slagingspercentage en een tevredenheidsgarantie van 100 procent. Als ANWB-rijopleiding voldoen onze instructeurs aan zeer strenge eisen. Ze zijn gecertificeerd, maken gebruik van effectieve leerstijlen, hebben minstens twee jaar ervaring en zijn opgeleid in het lesgeven aan leerlingen met faalangst. Als je les krijgt van een van onze instructeurs word je dus op je gemak gesteld en gemotiveerd, waardoor jij makkelijker je rijbewijs haalt.

Rijles

Wanneer mag je je rijbewijs halen?

Vanaf het moment dat je 17 jaar bent, mag je rijexamen doen. Je mag al rijlessen nemen vanaf 16,5 jaar. Ook mag je dan een tussentijdse toets doen. Je theorie-examen kun je zelfs al doen als je 16 jaar bent. Als je 17 jaar bent en voor je rijbewijs slaagt, mag je je rijbewijs bij de gemeente aanvragen. Tot je 18e jaar mag je alleen rijden met een coach naast je die in het bezit moet zijn van een begeleiderspas.

Hoeveel lessen heb je nodig?

Als je praktijklessen gaat volgen, komen wij je thuis ophalen om de weg op te gaan. Voordat je met de lessen start, krijg je een proefles. Tijdens de proefles komt de instructeur meer te weten over je vaardigheden. Na afloop van de les kan hij je een advies geven over het aantal lessen dat je nodig hebt. Dit kunnen er 30 zijn, maar bijvoorbeeld ook 20 of 40.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.