Mijn boot laten bekleden bij Bekleed Bedrijf Brabant

27 november 2019

Een aantal weken geleden heb ik een opknap boot gekocht die opnieuw bekleed moest worden. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar boot bekleden om een bekleed bedrijf bij mij in de buurt te vinden die dit voor mijn kon doen.

Zeer veel bekleedbedrijven bij mij in de buurt

Toen ik op het internet op zoek ging naar boot bekleden kreeg ik zeer veel zoekresultaten van verschillenden bekleed bedrijven bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken spark mij de website van Bekleed Bedrijf Brabant mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf op Italiaanse werkwijze te werk gaat en geen gebruik maakt van hoezen. Ook spraken mij de prijzen voor het laten bekleden van mijn boot mij erg aan. Daarom besloot ik ook om contact met het bedrijf op te nemen voor een afspraak.


Zeer uitgebreid geholpen en super tevreden met het resultaat 

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en ik kon al erg slecht voor een afspraak. Tijdens het gesprek hebben we het zeer uitgebreid gehad over mijn persoonlijke wensen en ik besloot om dit bedrijf in te huren voor het bekleden van mijn boot. Het bedrijf is inmiddels klaar met stofferen en ik ben super tevreden met het resultaat. Daarom raad ik dit bedrijf ook aan iedereen aan die zijn auto, boot of meubels opnieuw bekleed wil hebben. 

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.