Lekkere afslankshakes kopen en afvallen!

1 min read

Ik heb altijd al moeite gehad met afvallen, dus ik hoopte dat afslankshakes kopen nu misschien eindelijk wel een oplossing zou kunnen bieden. Bij Sportfood had ik daarom een aantal shakes besteld. Ik had een aantal smaakjes uitgekozen, want er was een speciale kortingsactie gaande en daar moest ik natuurlijk van profiteren.

De lekkerste smaken shakes ter vervanging van een maaltijd

Ik ben voor de aardbeien- en vanillesmaak gegaan en ik was erg benieuwd. In het verleden heb ik namelijk wel vaker dieetshakes geprobeerd, maar deze vond ik nooit zo lekker en dus ben ik daar op een gegeven moment maar mee gestopt. Ik was daarom ook erg verbaasd toen ik deze afslankshakes van Sportfood proefde, want ze smaakten voor de verandering dus wel lekker! Het smaakt namelijk gewoon echt naar een milkshake en dat gaat er altijd wel in bij mij. Nu ben ik benieuwd naar de overige smaakjes. Ik neem nu al een aantal weken bijna elke dag een shake en ik ben in die weken al een paar kilo afgevallen. Afslanken gaat nu een stuk makkelijker sinds ik heerlijke shakes kan drinken!