Het succes van stijl en perfectie

2 min read

Woolrich bewijst dat outdoormode veel meer kan zijn dan alleen functioneel. Het kan ook inspireren door zijn hoge kwaliteit en een uiterst exclusief ontwerp. En de Woolrich collecties doen dit al sinds 1830, wat keer op keer bewijst dat kwaliteit en traditie altijd prevaleren.
Woolrich is niet gebaseerd op de huidige trends maar wel op het gebruik van hoogwaardige details zoals tefloncoating, ganzendons of een bontkraag. De begeerde parka’s zijn een absoluut sleutelstuk van het merk.

De succesvolle bedrijfsgeschiedenis begint met een jas

In 1830 kwam de Amerikaan John Rich op het idee om werkkleding te maken die van bijzonder hoge kwaliteit moest zijn. De jassen die uit dit project voortkwamen, waren de eerste producten van het merk Woolrich. Daarna was het slechts een kwestie van tijd voordat het label internationaal bekend werd en zijn collecties aanzienlijk uitbreidde. Tegenwoordig kunnen vrouwen, mannen en kinderen het label gebruiken met T-shirts, bermuda’s, vesten, vesten en broekenjurk. De prachtige jassen in verschillende dessins vormen altijd het hart van elke collectie. Daarnaast is het merk inmiddels uitgebreid naar vele landen en licentie- en distributierechten verleend en wist het steeds meer inspirerende charme en internationaliteit te verwerven zonder de traditionele ontwerpen uit het oog te verliezen. Dat het oorspronkelijk een arbeidersuniform was, doet nu in de meeste gevallen alleen nog maar denken aan de kwaliteit en bruikbaarheid. De kleding is geschikt voor alledaags gebruik en perfect te combineren met de rest van de kledingkast.

Een cultmerk met zijn eigen charme

Woolrich is altijd de juiste keuze voor iedereen die ook in de winter graag actief bezig is en 100% op zijn kleding wil vertrouwen. Elk item in de collectie heeft de potentie om een ​​echte favoriet te worden, en dankzij het uitgebreide aanbod is dit niet langer beperkt tot temperaturen onder het vriespunt. De merknaam is synoniem geworden voor exquise outdoormode. Overtuig jezelf van de kwaliteit en het design van het traditionele bedrijf.