Heerlijke leren dames jas die ik nooit meer uit wil doen!

12 maart 2019

Ik heb een ware obsessie met leren jasjes en het liefst koop ik ieder seizoen weer een nieuwe leren dames jas. Met warmer weer draag ik ze als buitenjas, maar in de koude winter draag ik ze ook weleens binnen. Vooral van de leren jasjes van Versano ben ik echt een grote fan, want ze zitten superlekker en zien er ook nog eens hip uit. Ik kan ze eigenlijk bijna met alles combineren, van jurkjes tot spijkerbroeken.

Mooie jassen van goede kwaliteit

Versano heeft een grote collectie aan leren jassen en ik vind het heerlijk om in de webshop rond te kijken, op zoek naar een nieuw exemplaar om mijn collectie mee uit te breiden. Ik heb al een zwarte, rode en bruine leren dames jas van deze webshop, maar ik zou graag nog een grijze willen hebben. Gelukkig heb ik deze ook kunnen vinden bij Versano! De kwaliteit is ook enorm goed, want ik draag de jasjes bijna iedere dag en ze gaan er eigenlijk alleen maar mooier uitzien. Het leer wordt soepeler, gaat zich echt naar mijn lichaam vormen en de jas ruikt ook nog eens heerlijk, dus al mijn jasjes waren een goede investering geweest!

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.