Geboortekaartje online maken

1 min read
Geboortekaartje online maken

Geboortekaartjes zijn er tegenwoordig in overvloed. Zelf heb ik een goede website gevonden waar een geboortekaartje online maken je wel heel gemakkelijk wordt gemaakt. Deze website heet Kisscards. Je hebt hier een enorme keuze uit kaarten in allerlei stijlen en kleuren. Zelf heb ik gekozen voor een kaartje met uiltjes voor onze zoon.

Geboortekaartje online makenGeboortekaartje online maken is heel eenvoudig

Het online maken van een geboortekaartje ging mij gelukkig makkelijk af. Dankzij de eenvoudige software kan eigenlijk iedereen het! Je voegt je eigen tekst toe en eventueel foto’s, kiest mooie kleuren en een leuk lettertype en je kaart is al snel af. Deze blijft in je account staan dus je kunt er altijd bij om hem nog te bewerken. Wanneer je tevreden bent, kun je een proefdruk bestellen. Dit vond ik heel fijn! Mocht je dan nog dingetjes zien, of je bent niet tevreden, dan kun je dit nog aanpassen voordat je de uiteindelijke kaart bestelt. Deze eerste proefdruk is overigens helemaal gratis.

Prachtige kaarten van hoge kwaliteit

Toen mijn zoon was geboren hebben wij ervoor gekozen om de kaarten direct te bestellen. Wij deden dit in de ochtend en hadden de kaarten de volgende dag al huis. Wij konden iedereen dus al snel verblijden met dit leuke nieuwtje! Ik moet zeggen dat ik enorm blij ben met het kaartje. Hij was mooi geprint en had een mooie glans. Ook was het kaartje stevig. Echt een aanrader dus.

 

 

More Stories