Een dagje uit naar Museum Gelderland Musee Lalique

11 september 2019

Wilt u lekker een dagje weg en zoekt u een leuk museum met goede sfeer. Dan bent u bij museum Gelderland Musee Lalique aan het goede adres. Lalique licht in Doesburg. In museum Lalique staat werk van een Franse 19e-eeuwse kunstenaar genaamd René Lalique. Het leuke aan het werk van Lalique is dat het gemaakt is met een loep. Doordat hij werkte met een loep zitten in zijn kunstwerken veel details en geheime boodschappen die je met het blote oog amper kan zien. Ze verzorgen ook lekkere lunch bij museum Lalique in de bloementuin. Deze lunch is gemaakt van alleen natuurlijke producten. Bij binnenkomst van het museum krijgt u zelf ook een loep, zodat u alle details en boodschappen van dichtbij kan zien. Dus zoekt u een leuke activiteit voor in het weekend of om de wekelijkse sleur te doorbreken dan weet u waar u moet zijn.

Mijn ervaring met museum Lalique

Ik zou museum Lalique zeker aanraden aan iedereen die een leuk dagje wilt beleven. Het personeel was heel enthousiast en professioneel over het werk van Lalique. Verder was de tentoonstelling heel mooi in elkaar gezet. Verder was de ervaring met de lezing heel leuk. Zo leer je echt de man achter de kunstwerken kennen. 

museum-arrangement

Ook een kijkje nemen

U kunt op de website van museum Lalique meer informatie vinden over de diensten en arrangementen. Als u nog vragen heeft nadat u de website heeft doorgelezen kunt u ze telefonisch bereiken. Ook kunt u een mailtje sturen naar museum Lalique.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.