Een BMW tuning voor meer vermogen

2 min read
BMW tuning

Als je de trotse eigenaar bent van een BMW en je jouw BMW meer vermogen en koppel wilt geven is een BMW tuning de ideale manier. Door deze tuning worden de reserves die de fabrikant aan de kant heeft gezet optimaal benut. Dit proces wordt tuning genoemd. 

De grote voordelen van een tuning 

Door een BMW tuning zal jouw BMW meer vermogen en koppel krijgen. Door deze vermogenswinst zal het rijplezier toenemen en zal je sneller weg zijn bij het stoplicht en kun je makkelijk iemand inhalen op bijvoorbeeld de snelweg. De tuning zal worden uitgevoerd door specialisten die beschikken over de benodigde ervaring, kennis en speciale apparatuur. door deze speciale apparatuur kunnen zij diep in de software van de auto treden waardoor zij de reserves optimaal kunnen benutten. Als deze reserves optimaal benut zijn zal de motor rustiger en soepeler lopen, de auto minder brandstof verbruiken met dezelfde rijstijl en zal de auto een stuk sneller zijn. De vermogenswinst van de oudere e modellen die niet over een turbo beschikken zijn echter wel een aanzienlijk stuk lager dan de nieuwere modellen die beschikken over een turbo. 

BMW tuning

Een BMW eco tuning

Rijdt je jaarlijks veel kilometers in jouw BMW en wil je geld besparen op de brandstofkosten? Dan kun je jouw BMW gemakkelijk eco laten tuning. Door deze tuning zal er een betere verbranding in de motor plaatsvinden waardoor de brandstof beter benut wordt. Dit zal reguleren in een lager brandstofverbruik. Zo zal je andere eco tuning direct geld besparen op de brandstofkosten.

More Stories