Design spiegel

2 min read

Bekijk de design spiegel bij de Spiegelshop Hengelo. Voor velen is design een gelimiteerde editie van een item, en de Spiegelshop Hengelo kan dat overtreffen. De Spiegelshop heeft een eigen lijstenmakerij, en als je daar de opdracht naartoe brengt heb je geen design spiegel waar slechts honderd exemplaren van zijn, maar één. Je kunt dus de spiegel qua vorm, formaat en omlijsting volledig afstemmen naar je eigen persoonlijke smaak en exclusief laten maken. In dit hele traject wordt de kwaliteit niet uit het oog verloren, je kunt dus in bezit komen van een design spiegel die lang mee zal gaan. Lees verder over de mogelijkheden.

De Spiegelshop heeft alle stijlen

Als je op zoek gaat naar een design spiegel dan ben je bij de Spiegelshop aan het juiste adres, want zij hebben veel voorwerk gedaan. Bovenaan de site kun je ‘stijlen’ selecteren, en dan kom je op een lijst. Je weet wat voor interieur je nu hebt, door bijvoorbeeld landelijk of barok te selecteren krijg je een idee wat er tot nu toe gemaakt is. Vanuit die visie kun je toewerken naar die design spiegel die niemand anders heeft. Een bijzondere spiegel die je interieur zal verrijken en gegarandeerd meer licht en ruimte zal scheppen waarover online veel tips te lezen zijn.

Naast mooi is een spiegel hebben enorm praktisch

De hal is letterlijk de entree. De gang is de eerste indruk van het interieur van de woning, daar een design spiegel hebben is bijzonder mooi. Maar daarnaast is het ook praktisch, je kunt erin kijken of een hoed of muts goed staat, en kort voordat je de deur uitgaat of je haar en make-up nog goed zit. Zo zijn er op meer plekken in huis praktische plekken voor een spiegel. Een passpiegel in de buurt van de kledingkast, en mocht je een dochter hebben met de tienerleeftijd dan is een spiegel in haar eigen kamer handig. Bekijk de spiegels bij de Spiegelshop.