Boek een kamer in hotel Rotterdam Luxor Theater

1 min read
hotel Rotterdam Luxor Theater

Wat hebben wij heerlijk genoten in hotel Rotterdam Luxor Theater. De naam van dit onderkomen is Suite Hotel Pincoffs en een heerlijk onderkomen om daar te mogen overnachten. Hier zijn zelfs twee suites te reserveren met een eigen jacuzzi. Al eerder zijn wij hier geweest, maar dat was puur om niet midden in de nacht naar huis te hoeven rijden na een voorstelling in het nabij gelegen theater. Toen hadden wij een kamer geboekt met wel veel aparte meubels en luxe apparatuur erin, maar geen bubbelbad.

Gezellig overnachten in hotel Rotterdam Luxor Theater

Deze keer hebben wij het ervan genomen en meteen twee nachten geboekt. Wij willen er nu optimaal van genieten en dat doen wij dus op deze manier. De kamer die wij nu hebben is voorzien van nog meer luxe dan de eerdere kamer die wij al hadden gehad. Deze keer hadden wij een prachtig uitzicht over de stad en dat was alleen al zeer mooi.

Niet alleen om hier te komen overnachten, is dit een geweldige plek. Ook voor het vieren van een feest, bijvoorbeeld een bruiloft, dan ben je hier aan het juiste adres. Laat je inspireren door dit hotel en boek een mooie suite.